Olet täällä

Terveyskeskuksen palvelumaksut 2018

Allaolevasta taulukosta voit tarkistaa terveyskeskuksen palvelumaksut Vuodelle 2018.

ToimintaHinta
Vastaanottokäynti lääkärillä (=Terveyskeskusmaksu)
20,60 euroa/käynti
Peritään kolmelta ensimmäiseltä käynniltä vuodessa samassa terveyskeskuksessa yli 18-vuotiailta. Sotiemme veteraaneilta, heidän puolisoiltaan ja leskiltään ei peritä terveyskeskusmaksua. Lääkärin tekemä työttömän terveystarkastus (ensimmäinen lääkärikäynti) on maksuton.
Päivystyskäyntimaksu Yhteispäivystyksessä
41.20 euroa/käynti
Poliklinikkamaksu 41.20 e/käynti, peritään yli 18-vuotiailta.
Käynti hoitajan vastaanotolla (terveyskeskus)
11,40 euroa peritään enintään kolmelta käyntikerralta
Ei peritä: Veteraanitunnuksen omaavilta. Alle 18-vuotiailta. Kansalliseen rokotusohjelmaan kuuluvilta rokotuskäynneiltä. Työttömiltä työnhakijalta, työttömyys tulee todentaa todistuksella. Mielenterveys- ja päihdepalveluiden vastaanottokäynneiltä. Mikäli käynti johtaa välittömään lääkärin vastaanottoon ei hoitajan käyntimaksua peritä.
Ajokorttitodistus
61,00 euroa
Lääkärintodistus tai -lausunto
50,80 euroa
- Peritään hoitoon liittymättömistä todistuksista tai lausunnoista - Ei peritä kansanterveystyössä hoitoon liittyvästä todistuksesta tai lausunnosta eikä koulu- tai opiskeluterveydenhuollon yhteydessä kerättyihin tietoihin perustuvasta terveystodistuksesta - Voidaan periä laitoshoidon aikana kirjoitetuista todistuksista tai lausunnoista - Sairauslomatodistuksesta ei peritä maksua
Yksilökohtainen fysioterapia ja sarjahoito/kpl
11.40 euroa
Erikoissairaanhoidon poliklinikkamaksu
41,20 euroa
Kaikkien ammattiryhmien erikoissairaanhoidon vastaanotot ja tutkimuskäynnit ovat maksullisia, ellei asiakasmaksulaki tai - asetus määrää toisin. Poliklinikkamaksua ei peritä psykiatrisen avohoidon poliklinikkakäynneistä. Poliklinikkakäynti on veteraanitunnuksen omaaville maksuton.
Erikoissairaanhoidon päiväkirurginen toimenpide
135,10 euroa
Lääkärin tekemä kotihoidon kotikäynti
18,90 euroa
Lyhytaikainen laitoshoito hoitopäivä
48,90 eurosa
Maksukatto
683,00 euroa