Rääkkylän ikääntyville asukkaille haluamme taata hyvän, turvallisen ja virikkeellisen vanhuuden. Siihen kuuluu toimivien terveys- ja kuntoutuspalveluiden lisäksi laadukkaat hoivapalvelut, tuki ja apu arkipäivän selviytymiseen sekä läsnäolo jokapäiväisessä elämässä.

Olet täällä

Muistihoitaja

Muistihoitajan palvelut on tarkoitettu yli 65-vuotiaille kotona asuville kuntalaisille. Muistihoitajan työn tavoitteena on muistisairauksien varhainen tunnistaminen ja jatkotutkimuksiin ohjaus sekä seuranta muistisairauden diagnoosin jälkeen.

Vastaanotolla tai kotikäynnillä muistihoitaja arvioi asiakkaan terveydentilaa ja hoidon onnistumista sekä tekee muistitestejä ja antaa tukea ja apua sekä yksilöllistä ohjausta myös omaisille. Muistihoitaja tukee ja ohjaa asiakasta oman terveytensä edistämisessä ja säilyttämisessä.

Muistihoitajaan voi ottaa yhteyttä, jos on huolissaan omasta tai läheisensä arkielämää haittaavasta muistin heikentymisestä.

 On tärkeää, etta kaikki muistihäiriöt tutkitaan viivytyksettä, silla osa muistihäiriöistä voidaan hoitaa ja ajoissa havaitun muistisairauden etenemistä voidaan hidastaa.

 

Ajanvaraus ja soittoaika

Asiakkaat voivat varata ajan suoraan muistihoitajalta

Ajanvaraus ja soittoaika  keskiviikkoisin kello 8.00-9.00 puh. 043 8263717

Käynti muistihoitajan vastaanotolla on maksullinen 11,40 euroa (hoitajan käyntimaksu peritään enintään kolmelta käyntikerralta vuodessa)

Tarvittaessa muistihoitaja tekee kotikäyntejä

 

Tärkeät puhelinnumerot

Ajanvaraus ja soittoaika muistihoitajalle

043 826 3717
Keskiviikkoisin klo 8 - 9

Me autamme sinua